Sandra Sánchez Cano

Sandra Sánchez Cano

Psicòloga infantil i juvenil

Graduada per la Universitat de Barcelona (UB) i col·legiada pel Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya.

Postgrau en Psicopatologia Clínica i Màster en Paidopsiquiatria i Psicologia de la Infància i l’Adolescència.

Formació i experiència en intel·ligència emocional infantil, dol i pèrdues, trastorns de l’humor i de la conducta, pors, ansietat i trastorn de l’espectre de l’autisme.

Reeducadora psicopedagògica. Diagnòstic i tractament dels trastorns de l’aprenentatge i del TDAH a nens/es i adolescents. Seguiment acadèmic. Assessorament a pares i professors.

Professora a l’Instituto Pascal. Especialitzada en tècniques d’estudi a alumnes de ESO, Batxillerat, Universitat i Cicles Formatius.

Experiència com a resident de màster en els hospitals Sant Joan de Déu, Vall d’Hebron i Hospital del Mar.

Marta Fraile Panizo

Marta Fraile Panizo

Psicòloga d'adults

Llicenciada per la Universitat de Barcelona (UB) i col·legiada pel Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya. Postgrau en Psicopatologia Clínica i Màster en Psicologia General Sanitària.

Formació i experiència en trastorns d’ansietat i depressió en adults. Tractament psicoterapèutic del malestar associat a malalties orgàniques i fibromiàlgia.

Experiència: Centre d’Higiene i Salud Mental de Badalona, Fundació Adana, Hospital General d’Hospitalet i Hospital de Sant Joan Despí Moisès Broggi.

Fundadora de PLAN TERAPIA – Psicoterapia Barcelona. http://www.planterapia.com/ 

Susana Blanco

Susana Blanco

Psicòloga infantil i juvenil

Graduada per la Universitat de Barcelona (UB) i col·legiada pel Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya.

Postgrau en Trastorns Emocionals i Psicopatologia legal Infantojuvenil (UAB). Màster en Atenció Precoç i Família (URL). 

Formació i experiència en el diagnòstic i intervenció en Trastorns Específics de l’Aprenentatge i en teràpia i intervenció basada en la metodologia ABA en nens i joves amb Trastorn de l’Espectre de l’Autisme.

Experiència en intervencions psicopedagògiques, assessorament a les famílies i als professionals docents a  diferents centres educatius (escoles bressol, infantil i primària). Col·laboracions com a educadora i terapeuta en CDIAP ASPACE i CSMIJ.