Sandra Sánchez Cano

Psicòloga infanto juvenil

Llegir més

Graduada per la Universitat de Barcelona (UB) i col·legiada pel Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya (22821).

Postgrau en Psicopatologia Clínica i Màster en Paidopsiquiatria i Psicologia de la Infància i l’Adolescència.

Formació i experiència en intel·ligència emocional infantil, dol i pèrdues, trastorns de l’humor i de la conducta, pors, ansietat i trastorn de l’espectre de l’autisme.

Reeducadora psicopedagògica. Diagnòstic i tractament dels trastorns de l’aprenentatge i del TDAH a nens/es i adolescents. Seguiment acadèmic. Assessorament a famílies i professors.

Professora especialitzada en tècniques d’estudi a alumnes de ESO, Batxillerat, Universitat i Cicles Formatius.

Experiència com a resident de màster en els hospitals Sant Joan de Déu, Vall d’Hebron i Hospital del Mar

Débora Carraco Pamies

Psicòloga
Llegir més

Graduada en Psicologia per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) i col·legiada pel Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya (26259).

Tècnica superior en Educació Infantil per l’Institut Obert de Catalunya (IOC).

Formació i experiència en Intervenció emocional i de conducta en nens i adolescents.

Experiència en el suport psicoemocional en processos d’ansietat i emocionals amb adults.

Experta en Teràpies Neurocientífiques (OWL Therapy) per Owl Institute i formació en Psicoteràpia Focusing per l’Institut d’Interacció Carl Rogers.

Títol d’experta en psiconutrició.

Judit López Freixa

Psicòloga
Llegir més

Graduada per la Universitat de Barcelona (UB) i col·legiada pel Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya (26172).

Formació i experiència enfocada en el suport psicoemocional a persones en processos d’ansietat, dol i d’estats de malestar emocionals profunds com tristesa, inseguretat o apatia.

Membre de la Junta Directiva de Suport i Companyia, associació destinada al suport de pacients de càncer i les seves famílies.

Mar Lozano Vergé

Logopeda i Psicòloga
Llegir més

Logopeda col·legiada pel Col·legi de Logopedes de Catalunya (1373). Psicòloga graduada a la Universitat de Barcelona. Col·legiada al Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya (11407).

Màster en diagnòstic, intervenció i tractament dels trastorns de la parla i el llenguatge a ISEP.

Formació i experiència en retard i trastorn de la parla i el llenguatge, trastorn específic del llenguatge, dislèxia, deglució atípica i disfonia. Especialista en trastorns de l’aprenentatge i en llenguatge i comunicació en TEA.

Responsable dels programes de prevenció de trastorns del llenguatge i d’ estimulació de consciència fonològica a Educació Infantil a l’escola Asunción de Nuestra Señora de Barcelona.

Col·laboradora a l’estudi de la Unitat de Psicopatologia Infantil de la Universitat Autònoma de Barcelona sobre prevalença, factors socials, estratègies de prevenció i funcionament de funcions executives en nens diagnosticats amb dislèxia i Trastorn Específic del Llenguatge.

M. Carmen Resina

Nutricionista