M. Carmen Resina Sánchez

Nutricionista

 

Sobre mi

La meva relació amb l’alimentació saludable es va iniciar fa ja alguns anys en triar un estil de vida alternatiu i dedicant-me durant més de 20 anys a les teràpies integrals, ioga i meditació. El curs de la vida em va portar a graduar-me en NUTRICIÓ HUMANA I DIETÈTICA en la universitat Isabel I (ui1) amb menció en Nutrició i Salut Pública: educació al consumidor.

 Va ser una de les millors decisions que vaig prendre en el seu moment ja que, a nivell personal, m’ha ajudat a prendre més consciència de la importància de nodrir el nostre organisme, cuidar-lo i gaudir d’aquesta experiència; a nivell professional he trobat un mitjà de vida que em fa feliç i m’estimula cada dia.

 Si alguna cosa m’agrada de la meva professió és que em permet AJUDAR les persones a MILLORAR la seva salut, a facilitar-los eines perquè aconsegueixin els seus objectius gaudint del recorregut i finalment aconseguint un CANVI D’HÀBITS.

 M’entusiasma la cuina, sóc inquieta i curiosa. M’agrada provar aliments i crear noves receptes per a actualitzar els consells que ofereixo en la consulta. M’atreu conèixer el funcionament de la ment i de les emocions i buscant tècniques que aportessin qualitat i professionalitat al meu servei em vaig formar en COACHING NUTRICIONAL i MINDFUL EATING, aportant una notable millora en la meva relació amb els pacients, el seu compromís amb els plans nutricionals i el seu assoliment d’objectius des d’una consciència plena i gran confiança en si mateix.

 

 VOLS QUE T’ACOMPANYI EN EL TEU PROCÉS?

 Podem fer-ho a través de consulta PRESENCIAL o ONLINE

 

 Mètode de treball

 En la primera visita recolliré tota la informació necessària sobre el teu estil de vida, hàbits alimentaris, analítiques i anàlisis de la composició corporal per a elaborar un pla nutricional personalitzat i fixar el teu objectiu. Sortiràs de la visita amb les primeres recomanacions. Sol tenir una durada aproximada de 45 minuts.

 En la segona visita avaluaré la teva adherència a la dieta i realitzaré els canvis oportuns per a aconseguir l’objectiu fixat. Prendré de nou les mesures de composició corporal i sortiràs de la consulta amb un pla dietètic personalitzat.

 En les següents consultes de seguiment se seguiran les mateixes pautes sempre valorant el teu estat d’ànim per a donar-li continuïtat al procés que vas iniciar en el seu moment. Les consultes de seguiment solen tenir una durada aproximada de 25 minuts.

 El temps de durada de la dieta dependrà dels objectius que marquem, sempre tenint en compte que el principal objectiu és incloure en la teva vida un nou model d’alimentació i deixar enrere hàbits inadequats alimentaris. Fins que arribi el moment en el qual aconseguim que el concepte “Dieta” desaparegui i en seu lloc es parli de “menjar saludablement” et recomano que acudeixis a la cita cada 15 dies com a mínim.

 

Tarifes

Primera visita = 60 €

Següents visites = 45 €